Behandlingar

BEHANDLINGAR HERR

På vår salong har vi ett brett behandlingsutbud för att tillfredställa allas behov. Vi erbjuder klassiska herrklippningar, skin fade, skäggklippning och rakning. Vad beträffat färg så arbetar vi med många olika färgprodukter och tekniker från Wella Professionals. Alltifrån korta, snabba behandlingar för att förstärka din naturliga färg till mer avancerade tekniker och produkter för dig som önskar en större förändring.

Klippningar

KLIPPNING

Klippning med avslappnande tvätt av hår
40 min.

SKIN FADE

Skin fade med avslappnande schampoonering
40 min.

MASKINKLIPPNING

En längd, rakning av hår, ingen fade
20 min.

Färgbehandlingar

SUN KISSED

För dig som önskar ett solkysst resultat. Val av teknik och produkt görs på plats. Vi tar hänsyn till ditt önskemål samt hårkvalité, ansiktsform och hudton.

COLOR FULL HEAD

För dig som ändra din hårfärg, val av nyans baseras på ditt önskemål med tips från din frisör.

ROOT SHADOW

En teknik för dig som önskar en fylligare känsla på håret eller ett lite mörkare intryck.

SHINEFINITY SPEED GLAZE

En Speed Glazebehandling som ger dig en hint av nyans, naturlig lyster och silkeslent hår på bara 10 minuter. Detta är en perfekt färgbehandling att göra mellan dina vanliga färgbehandlingar alternativt som korrigering eller uppfräschning av ditt blonda hår.
10 min.

SILVER GLOW

En behandling för dig som vill framhäva ditt naturligt grå hår samtidigt som du suddar ut skillnaden mellan de mörkaste och ljusaste hårstråna. Den tar även bort oönskade gula toner. En skonsam, snabb färgbehandling som inte ger någon utväxt. Tvättas ur ton i ton.

EXPRESS SILVER GLOW

Återupplivar ditt naturliga gråa hår på endast 15 – minuter. Behandlingen ger glans och en fylligare känsla samt neutralisera oönskade guldiga toner. Behandlingen är fri från skador och fadar naturligt.
15 min.

BLENDING

Perfekt för dig som vill göra en mindre färgförändring, vill ha en färg som kräver mindre underhåll, minimera utväxten alterativt inte är redo för en traditionell färg.

HELBLONDERING INK NYANSERING

Helblondering är perfekt för dig som önskar ett ljusare resultat än du har i dagsläget oavsett om håret är färgat eller ofärgat. När man åstadkommit önskat ljushetsläge kan nyansval göras.

PIGMENTMOUSSE

För dig som vill ha en slitagefri behandling och önskar att kamouflera ditt gråa hår. Behandlingen tar 5 – 10 minuter på salong och i priset ingår det att du får med dig produkten hem för påfyllning vid behov.

Skägg

SKÄGGTRIMMNING

Trimmning av skägg med maskin och sax.

SKÄGGFÄRG

För dig som önskar att få en annan ton på ditt nuvarande skägg alternativt kamouflera färgojämnheter eller grått hår.

TRADITIONELL SKÄGGRAKNING

Rakning av hela ansiktet med kniv.
Behandlingen inkluderar varma och kalla handdukar samt after shave anpassad efter din hudtyp.

BEHANDLINGAR DAM

FÄRG AV UTVÄXT

För dig som önskar att färga din utväxt. Utväxten ska vara mindre än 3 cm.

HELFÄRG

För dig som har mer än 3 cm utväxt eller önskar att färga hela håret.

GRÅHÅRSFÄRG

För dig som inte vill se en glimt av dina gråa strån. Här kan du välja mellan en naturlig gråhårstäckning eller en mer intensiv täckning.

SLINGOR

För dig som önskar skiftningar i håret oavsett om de är mörka eller ljusa. Behandlingen kan göras med hjälp av folie eller på frihand.

BALAYAGE

En frihandsapplicering för dig som önskar ljusare skiftningar med mjuka övergångar från din naturliga bottenfärg.

HELBLONDERING INK NYANSERING

Helblondering är perfekt för dig som önskar ett ljusare resultat än du har i dagsläget oavsett om håret är färgat eller ofärgat. När man åstadkommit önskat ljushetsläge kan nyansval göras, Kallt, varmt, beige eller pastell– möjligheterna är oändliga med en härlig nyansering som avslutning.

KREATIV FÄRG

Kreativ färg är en skäddarsydd behandling där du och din frisör kommer överrens om bästa tillvägagångssättet samt nyansval efter dina önskemål. Oftast kräver detta en mer avancerad applicering och flera färger.

MONEY PIECE

Ett mordernt sätt att rama in ansiktet på, genom att endast färga fronten. Möjligheterna är oändliga i nyansväg. Behandingen kan bokas som en fristående behandling eller i kombination med våra andra färgbehandlinga, ”Färgning av utväxt” och ”Helfärg”.

SHINEFINITY GLAZE

En långvarig Glazebehandling som ger mycket nyans och ett silkeslent hår. ShineFinity Glaze riktar sig till dig som är ute efter en modern färgbehandling som varken sliter på håret eller ger någon synlig utväxt.

TONING

Perfekt för dig som vill göra en mindre färgförändring, vill ha en färg som kräver mindre underhåll, minimera utväxten alternativt inte är redo för en traditionell färg.

NYANSERING

Efter en slingbehandling, så som slingor eller balayage rekommenderar vi att du gör en nyansering för att få håret att se ännu lyxigare ut, tillföra ton och glans. Bokas i kombination med sling- eller balayagebehandling.

SILVERGLOW

En behandling för dig som vill framhäva ditt naturligt gråa hår samtidigt som du suddar ut skillnaden mellan de mörkaste och ljusaste hårstråna. Den tar även bort oönskade gula toner. En skonsam, snabb färgbehandling som inte ger någon utväxt. Tvättas ur ton i ton.

ADD ON

ADD ON - Uppgradera din behandling

Uppgradera din behandling och skäm bort dig själv. Lägg till någon av våra Add on behandlingar för att unna dig och ditt hår någonting extra. Bara det bästa är gott nog! Passar också utmärkt som en uppfräschning mellan dina större behandlingar för att bibehålla din hårkvalité, färg, glans och nyans.

GLOSSING 15 MIN

Som ett läppglas för håret. Supermycket glans och en hint av nyans. Bokas som en fristående behandling eller i kombination med någon av våra andra färgbehandlingar.

BLENDING 10 MIN

Vrid tillbaka klockan 10 år på 10 minuter. Kamouflera dina gråa hår utan att få en utväxt. Boka som en fristående behandling eller uppgradera din klippbehandling.

WELLA PLEX

En On trend behandling för ett starkare och mer välmående hår. Bokas som en fristående behandling eller i kombination med någon av våra andra behandlingar samt klippningar.

SHINEFINITY SPEED GLAZE 10 MIN

En Speed Glazebehandling som ger dig en hint av nyans, naturlig lyster och silkeslent hår på bara 10 minuter. Detta är en perfekt färgbehandling att göra mellan dina vanliga färgbehandlingar alternativt som korrigering eller uppfräschning av ditt blonda hår.

EXPRESS SILVERGLOW 15 MIN

Grått hår har aldrig varit trendigare. Silver Glow återupplivar ditt naturliga gråa hår på endast 15 minuter. Behandlingen ger glans och en fylligare känsla samt neutraliserar oönskade guldiga toner. Behandlingen är fri från skador och fadar naturligt.

Välkommen till en modern och trendig frisörsalong
Kontakta oss