Frisör och barberare i Nacka

Frisörsalong i Sickla, Nacka med passion för hårvård

På Hair International arbetar många individer med olika erfarenhet och kunskap inom frisör- och barberaryrket. Det som förenar oss och som fört oss samman är vår passion för skönhet, välbefinnande och hårvård. Tillsammans utgör vi som arbetar här ett oslagbart team!

Då vi är en konceptsalong från Wella har vi tillgång till de senaste behandlingarna och teknikerna. Kontakta oss idag och boka tid! Du hittar oss i Sickla köpkvarter (ICA-huset) i Nacka kommun. Du når oss på telefon: 08-718 27 28 eller via bokningstjänsten.

Boka tid


Frisör Nacka – låt oss ta hand om dig

Vi lyssnar på dig. Från det att du kontaktar oss tills dess att du lämnar salongen vill vi att du ska känna att du är i fokus. Ditt hår är viktigt för oss. Berätta hur du vill ha det och låt sedan oss ta hand om dig. Luta dig tillbaka i stolen och slappna av. Hos oss är ditt hår i trygga och erfarna händer.

Hitta till oss i Nacka

Vår frisörsalong är lätt att hitta till då den ligger centralt i Sickla i Nacka kommun. Vi håller till i ICA-huset. Du kan boka tid hos oss via vårt formulär eller komma in på drop-in. Du kan lätt hitta parkeringsplats i närheten och det går även smidigt att ta sig hit kommunalt via tvärbanan eller bussar från Slussen.

Välkommen till Hair International i Sickla!

frisör och barberare i Nacka

Din barberare i Nacka

Oavsett om du kommer in för en enklare trimning, rakning eller en helt ny frisyr kan vi på Hair International hjälpa dig. Våra barberare och frisörer vet vad som krävs för att leverera förstklassiga resultat. Boka en tid eller kom förbi på drop-in. Du hittar vår barbershop i Sickla centrum i Nacka kommun.

Få saker kan ge så mycket njutning som att luta sig tillbaka i en barberarstol för en behandling. Ansat skägg eller helrakat, vi ser till att du får det resultat du önskar samt en skön och avslappande stund på köpet.

Välkommen till en modern och trendig frisörsalong
Kontakta oss